Blogs

Boodschappen doen

In tegenstelling tot zijn vader vindt Fabian het helemáál niet erg om op zaterdagochtend met mamma mee weekendboodschappen te doen! Eindstand tot nu toe:

Zaterdagochtend proeven bij de plaatselijke supermarkt leverde de volgende stand op: een glaasje limo, een minibroodje nieuwe vlokken extra puur en 2 “pinpas”droppen (geen idee, vraag me niet wat het is…)

Bakker: een stuk banketstaaf. Ach… Wat een dotje met die blonde krullen, pak er nog maar 1 hoor (welja….. Mest mijn kind maar vet)

AH: een rolletje ham met roomkaas, een toastje filet americain en een plakje worst.

Vervolgens door naar de kaaswinkel: een blokje kaas én een hompje oude kaas speciaal afgesneden voor “dat schattige blonde jongetje dat zo dol is op kaasjes” (Fabian speelde zijn rol met verve en bracht verlegen uit: “dankjewel kaasmeneer”)

Tenslotte nog even langs bij de locale koffiewinkel voor verse bonen en ja hoor; met in de ene hand nog een restje kaas, kan er nog best een chocolaatje bij!

Inmiddels zit mijn schattige blonde jongetje met een ietwat pips snoetje op de bank. Nee mama, ik hoef echt geen broodje, ook geen snoepje en zelfs geen chocolademelk! goh….. Echt raar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.