Blogs

Lieve zon

Lieve Zon,

We moeten eens praten; jij en ik. Nee, nu niet weer weggaan jij: blijf! Ja inderdaad, kijk maar niet zo schuchter om dat hoekje van die wolk. Dit wordt Relatie Talk.

En niet zomaar Relatie Talk, nee Big Relatie Talk. Hoelang draaien we al om elkaar heen nu? Jij en ik? Dagen? Weken? Maanden? Ik weet dat het normaal is dat jij altijd overal omheen draait. Om de aarde, planeten weet ik ve
el! Maar moet je nou ook perse zo om mij heen draaien?

Laten we er nou maar gewoon vooruit komen dat we elkaar nodig hebben Zon. Ik jou in ieder geval wel! Ik mis je! Ik heb het gevoel alsof er een donkere wolk over onze relatie hangt. Het staat ons in de weg. Het lijkt alsof je niet meer straalt!

Zon, ik heb een voorstel: laten we het de komende 2,3 maanden weer eens proberen samen. Laat die donkere wolkenvrienden voor wat het is. Bliksem en donder hebben ook een slechte invloed op je: ze trekken je mee in een storm van ellende! En na die 3 maanden kijken we wel verder. Dan mag je in oktober weer naar je vrienden! Oké?

Ja, kom op Zon. Wees een vent en kom tevoorschijn! Verschuil je niet achter die wolkenmaten van je en maak wat van onze relatie. Het is nog niet te laat! Ik ga ervoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.