Blogs

Overstag

Het heeft drie jaar en twee maanden geduurd. Ik wilde er niet aan. Ik beloofde, nee ik zweerde (of is het zwoor, of zwoer?) dat ik niet overstag zou gaan. Ik niet. Ik bleef standvastig. Vastberaden tot het eind.

Dat knisperende geluid wanneer je een bladzijde omslaat? Mij zouden ze het niet afnemen! De verwachting van een heel nieuw boek, wanneer je de eerste pagina omslaat? De geur van verse inkt op vers papier? (ok deze laatste is ietwat overdreven, maar hou het vast: voor het dramatische effect) Mij zouden ze niet gek krijgen! Ik hield vol! Ik zou mezelf niet verlagen in de digitalisering van onze maatschappij!

Maar ik moet toegeven: ik ben ook maar een mens. Het vlees is zwak. Mijn kooplust is niet zwak. En mijn zwak voor Coole Gadgets is, eigenaardig genoeg, OOK niet zwak! Dus hij kwam, hij zag en hij overwon.

Bye bye knisperend blad, verwachting en verse inkt op het papier. Bye bye boeken van papier, bibliotheken en boekenkast.

Welkom Sony Ereader in het wit en met kek hoesje in bijpassend formaat en kleur! Welkom digitale bibliotheek! Welkom nieuwe verwachting van vele boeken die ik op je kwijt kan en die ik allemaal nog kan lezen. Welkom. Ik ben ook in 2012 aangekomen! #lovemySony

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.