OntbijtRecepten

Wortels uit een flesje!

FullSizeRender

Mijn lieve vriendin Anouk verraste me met haar oude sapcentrifuge (zijzelf als echte sapqueen kocht een fantastische slowjuicer). Ik ben dus zo blij met dit nieuwe apparaat in mijn keuken. Dit recept is mijn eerste probeersel en het maakte me zo blij… ik moest het met jullie delen! 

 

 

 

Wortels in een flesje!
Recept Afdrukken
Porties
2 glazen
Porties
2 glazen
Wortels in een flesje!
Recept Afdrukken
Porties
2 glazen
Porties
2 glazen
Ingrediënten
Porties: glazen
Instructies
  1. Schil de appel, limoen en sinaasappel. Stop alle ingrediënten in de sapcentrifuge. Pers het sap. Vul eventueel aan met sinaasappelsap. Klaar is je healthy (ontbijt) sap. Power voor de hele dag!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.